Zomervakantie in volle gang

2 augustus 2021

Ondertussen is de zomervakantie in volle gang en zijn we aangekomen in de derde zomervakantieweek. Een mooi moment om weer een paar KICKS-activiteiten uit te lichten.

Bij SPARK wordt vandaag en morgen een Springfestival georganiseerd met opblaasattracties van Double Sports: onder begeleiding van ervaren sporters kunnen kinderen van 2Samen én kinderen uit de wijk zich helemaal uitleven op verschillende opblaasattracties.

De oudste BSO-kinderen van 2Giraffen gaan deze week aan de slag met Archery Tag: eerst leren ze hoe ze de boog en veilige peilen gebruiken, daarna worden verschillende spellen gespeeld.

 

Bij 2Spelende Beren wordt buiten een heus blotevoetenpad klaargezet met verschillende soorten bodem uit de natuur. Dit is niet alleen heel leuk en voelt lekker of een beetje gek onder je voeten, de kinderen krijgen ook uitleg over hoe de onderkant van hun voeten gekoppeld is aan allerlei organen in hun lichaam en dat je door op verschillende ondergronden te lopen, je eigenlijk je eigen voeten masseert. Super interessant!

Kinderen van 2Vriendjes maken deze week hun eigen lievelingsdiertje en bij 2Zwanen komen Bas en Ille met peuters en de jongste BSO-kinderen muziek maken in de ‘knuffeldierentuin’.

 

Als je deze week bij 2Samen naar de BSO of het KDV gaat, is er dus weer genoeg om naar uit te kijken!