VOOR SCHOLEN

Voor scholen ontwikkelen wij activiteitenprogramma’s, passend bij de wensen, cultuur en situatie van de school. Soms in het kader van werkdrukvermindering of als ondersteuning bij de profilering van de school met een onderscheidend aanbod op maat. Alle activiteiten kunnen naar wens worden samengesteld en kunnen zowel tijdens als na schooltijd plaatsvinden. We kunnen hierbij inzoomen op specifieke talentgebieden.

Met een gevarieerd aanbod en vakkundige docenten daagt KICKS van 2Samen kinderen uit om zich breed te ontwikkelen. Kinderen ontdekken op deze manier waar hun interesse, aanleg of talent ligt.

De activiteiten kunnen kinderen ook steun geven. Kinderen die op bepaalde gebieden wat extra’s kunnen gebruiken, kunnen door het meedoen aan specifieke activiteiten hun sociaal-emotionele of motorische vaardigheden vergroten. Zo kan judo bijvoorbeeld direct bijdragen aan weerbaarheid en het sterker in je schoenen leren staan. Beeldhouwen kan bijdragen aan de motorische ontwikkeling in combinatie met creativiteit.

De fotowaaier van KICKS geeft scholen een goede indruk van de activiteiten.  Wilt u de fotowaaier ontvangen, neem dan contact met ons op. Met KICKS heeft u een origineel en vernieuwend activiteitenaanbod!