Virtual Kids Run

10 mei 2021

Kinderen met plezier laten bewegen bevordert een gezonde leefstijl, welzijn en geluk. Daarom doet Kinderopvang 2Samen dit jaar weer mee aan de Royal Ten Kidsrun. Maar dan in een virtueel jasje. Je kunt immers niet jong genoeg beginnen met hardlopen!

Op onze BSO’s wordt een rondje gelopen in de buurt of soms zelfs op het plein. En de sporters van KICKS hebben een aantal veilige routes uitgezet in Google maps (zie onder). Het maakt niet uit waar je een rondje loopt. Het gaat er om dat jullie samen iets leuks en actiefs beleven!

Tussen 13 en 30 mei kun je een route van 1,5 km lopen. Hoe dat verder in zijn werk gaat, lees je op de site van de Royal Ten.

2Samen korting

Kinderen van 2Samen krijgen korting op de inschrijving. Klanten hebben een e-mail ontvangen via het ouderportaal met meer informatie. Uiteraard kunnen ook niet-klanten deelnemen aan de 2Samen Kids Run.

 

Routes

De sporters van  KICKS hebben een aantal leuke en veilige routes uitzet van 1,5 km.

Route Duingebied Solleveld & Landgoed Ockenburg

Route Haagse bos route 1

Route Haagse bos route 2

Route Oostduinen

Route Scheveningse bosjes 1

Route Scheveningse bosjes 2

Route Zuiderpark 1

Route Zuiderpark 2

Route Ypenburg

 

Van 3 tot 15 jaar, met papa en mama, met broertjes en zusjes, met vriendjes en vriendinnetjes, met klasgenootjes, of gewoon helemaal alleen. Iedereen is welkom bij de Kids Run. Veel renplezier!