Sport & Spel

Voetbal

Verbeter je schijnbewegingen en leer nieuwe moves. Verschillende vormen mogelijk zoals bijv. paaltjesvoetbal, panna, zaalvoetbal.
aanvragen
Sport & Spel

Yoga

Aan de hand van verhalen en thema’s zoals dieren, natuur en muziek ben je het ene moment aan het dansen, het volgende moment in diepe concentratie en het moment daarop op één been aan het balanceren… Ook mogelijk: mindfulness voor kinderen en kindermeditatie.
aanvragen
Sport & Spel

Capoeira

Capoeira is een Braziliaanse combinatie van muziek, acrobatiek, dans en gevecht. Bij capoeira wordt niet echt ‘gedanst’ of ‘gevochten / gespard’, maar gespeeld.
aanvragen
Sport & Spel

Sportspellen

Spelletjes met de bal, tikspelletjes, estafettespelen, doelspelen, trefbalspelen of een beweegparcours met obstakels. Het gaat vooral om het plezier in bewegen, passend bij de belevingswereld van de kinderen.
aanvragen
Sport & Spel

Longboarden

Een longboard is langer dan een skateboard en heeft grotere wielen. Leer hoe je kunt steppen, bochten kunt maken en moet remmen. Er zijn beschermers aanwezig dus je kunt veilig oefenen.
aanvragen
Sport & Spel

Mix van sportclinics

Kun je niet kiezen welke sport je het allerleukst vindt? In de mix van sportclinics probeer je iedere keer een andere sport uit. Voetbal, tennis, rugby en nog véél meer!
aanvragen