Sport & Spel

Voetbal

Verbeter je schijnbewegingen en leer nieuwe moves. Verschillende vormen mogelijk zoals bijv. paaltjesvoetbal, panna, zaalvoetbal.
aanvragen
Sport & Spel

Capoeira

Capoeira is een Braziliaanse combinatie van muziek, acrobatiek, dans en gevecht. Bij capoeira wordt niet echt ‘gedanst’ of ‘gevochten / gespard’, maar gespeeld.
aanvragen
Sport & Spel

Yoga

Aan de hand van verhalen en thema’s zoals dieren, natuur en muziek ben je het ene moment aan het dansen, het volgende moment in diepe concentratie en het moment daarop op één been aan het balanceren… Ook mogelijk: mindfulness voor kinderen en kindermeditatie.
aanvragen
Sport & Spel

Sportspellen

Spelletjes met de bal, tikspelletjes, estafettespelen, doelspelen, trefbalspelen of een beweegparcours met obstakels. Het gaat vooral om het plezier in bewegen, passend bij de belevingswereld van de kinderen.
aanvragen
Sport & Spel

Freerunnen

Bij freerunnen gaat het erom dat je zo snel mogelijk van punt A naar punt B gaat. Onderweg kom je obstakels tegen en daar moet je op een vloeiende manier overheen. Gymzaal nodig! 8+
aanvragen
Sport & Spel

Hockey / Knotshockey

In spelvorm worden de eerste basistechnieken geleerd en natuurlijk wordt er afsluitend een wedstrijdje gespeeld! Allerlei vormen zijn mogelijk. Keuze uit: Knotshockey, Veldhockey of Zaalhockey.
aanvragen