Sport & Spel

Pietengym (5 dec) of Pietenbootcamp (20, 22, 23, 27, 30 nov en 4, 5 dec)

Hulppieten gezocht! Wie kan er klimmen, klauteren en allerlei Pietenopdrachten uitvoeren (Pietengym) of opdrukken, touwtrekken en sprinten (Pietenbootcamp) in de gymzaal bij jullie bso? (max 15 kids)
aanvragen
Sport & Spel

Capoeira

Capoeira is een Braziliaanse combinatie van muziek, acrobatiek, dans en gevecht. Bij capoeira wordt niet echt ‘gedanst’ of ‘gevochten / gespard’, maar gespeeld.
aanvragen
Sport & Spel

Sportspelletjes

Spelletjes met de bal, tikspelletjes of een beweegparcours met obstakels. Het gaat vooral om het plezier in bewegen, passend bij de belevingswereld van de kinderen
aanvragen
Sport & Spel

Voetbal

Verbeter je schijnbewegingen en leer nieuwe moves. Verschillende vormen mogelijk zoals bijv. paaltjesvoetbal, panna, zaalvoetbal.
aanvragen
Sport & Spel

Yoga

Aan de hand van verhalen en thema’s zoals dieren, natuur en muziek zijn we het ene moment aan het dansen, het volgende in diepe concentratie en het moment daarop op één been aan het balanceren…
aanvragen
Sport & Spel

Peuter KICKS – Peuter Judo

Samen leren stoeien, een combinatie van spel en technieken, onder begeleiding van een judoleraar die pm'er is bij 2Samen. Voor de veiligheid zijn er matten nodig voor deze activiteit.
aanvragen