Natuur

PEUTER KICKS Kabouter struintocht

Een spannend verhaal uit de natuurkoffer: Eekhoorn wordt wakker en vraagt zich af wat er met het bos aan de hand is. Alle dieren doen zo raar. Na het verhaal gaan de kinderen naar buiten om natuurschatten en bodemdiertjes te zoeken.
aanvragen
Natuur

Speuren in seizoenen

Kom mee op een spannende reis door de jaargetijden. Ontdek hoe en waarom de natuur verandert én hoe je een natuurkunstwerk maakt.
aanvragen
Natuur

Trucs & acts met honden

Chico en Camille zijn 2 therapiehonden die getraind zijn om te werken met kinderen. Dmv spelletjes begrijpen kinderen de lichaamstaal van honden en leren ze leiding (en grenzen)te geven aan een hond."
aanvragen
Natuur

Moestuinieren

Samen een moestuintje aanleggen en deze ook leren onderhouden, want niets is leuker en lekkerder dan eten uit eigen tuin!
aanvragen
Natuur

Natuurverschijnselen

Hoe werkt een vulkaanuitbarsting? Waarom is er een maan- en zonsverduistering? Je krijgt leuke filmpjes te zien, maakt zelf een vulkaan na en je voert een paar proefjes uit.
aanvragen
Natuur

Natuurwerkplaats

Maak windvangers en probeer ze uit, stook een vuurtje, ga op zoek naar mooie takken om ze vervolgens te schillen of schrapen of bouw er een mooie hut van.
aanvragen