Muziek

Muzikantjes

Bas komt een hele middag (3 uur) naar de bso om daar in kleine groepjes (4-5 kinderen) de kinderen verschillende instrumenten te leren (kinderen kiezen voor 1 instrument). Dit gedurende 3 maanden. De instrumenten blijven al deze tijd op de groep. De BSO dient ruimte te hebben om de instrumenten veilig op te slaan en om de muziek te beoefenen.
aanvragen
Muziek

Wereldmuziek

Ontdek van alles over Afrikaanse muziek, reggae, samba, muziek uit Latijns-Amerika maar bijv. ook over pop en rock. Je zingt, danst, klapt, beoefent instrumenten en luistert naar muziek.
aanvragen
Muziek

Rap & Rythm

Schrijf je eigen rapnummer en leer van alles over raptechnieken, stijlen en rijmschema's. Bij een coole rap hoort natuurlijk ook een live-optreden. 8+
aanvragen
Muziek

Ukelele spelen

Wie is er nou niet gek op de Hawaïaanse ukelele? Ieder kind kan het vrij snel bespelen, dankzij het kleine handzame formaat. Het vrolijke geluid zorgt trouwens ook meteen voor een vrolijk gevoel! 6+
aanvragen
Muziek

Gitaar spelen

In kleine groepjes ontdek je spelenderwijs de gitaar en leer je al snel om liedjes mee te spelen.
aanvragen
Muziek

Muzikaal sprookje

Met verschillende instrumenten maak je zelf muziek en geluiden bij een sprookje. Tussendoor worden muzikale spelletjes gedaan, passend bij het verhaal.
aanvragen