Natuur

Samen voor de bij

Rond de dag van de groene kinderopvang op 21 mei zijn er verschillende activiteiten waarmee we bijen en andere bestuivende diersoorten kunnen helpen. Geef je keuze voor een activiteit via het plansysteem door bij 'opmerkingen'.
aanvragen More info
Vakantie met KICKS

Mei – Funkey Hockey (bij bso in de buurt; 4-8jr)

Spelenderwijs leren hockeyen: ringhockey, knotshockey, maar ook met echte sticks en echte hockeyballen hockeyspelletjes doen. Met als afsluiting een partijtje knotshockey.
aanvragen
Vakantie met KICKS

Mei – Animatie: kleifilmpjes maken (op eigen bso; wo24/do25/ma29/wo1/do2; 8+jr)

Je ziet ze op tv en YouTube: grappige bewegende kleifiguurtjes. Dat is stopmotion of animatie en betekent "tot leven brengen". Je kunt alles gebruiken om mee te animeren, vooraf vooral je fantasie!
aanvragen
Vakantie met KICKS

Mei – Raadselachtig (op eigen bso; di23-vr26; 8+jr)

Een grote klok telt af. Jouw team probeert een paar wereldberoemde raadsels op te lossen. Raadsels waar wiskundigen vroeger al hun hoofd over hebben gebroken. Kraken jullie ze binnen de tijd?
aanvragen
Vakantie met KICKS

Mei – 101-uitdaagspel (bij bso in de buurt; 4+jr)

Er staan een heleboel ('101') spellen klaar, van simpel tot uitgebreid, van makkelijk tot moeilijk. 1 op 1 dagen jullie elkaar uit met een spel. Wie eindigt bovenaan het uitdaagbord?
aanvragen
Vakantie met KICKS

Mei – Boulderhal De Campus (Escamp; wo/do/vr; 5+jr)

Boulderen is klimmen op klimwanden tot 4 meter zonder touw, klimgordel of andere hulpmiddelen. Een dikke valmat zorgt voor een zachte landing. Je hebt kracht, techniek, dynamiek en souplesse nodig!
aanvragen