Vakantie met KICKS

KICKS tijdens de zomervakantie

Vanwege het grote KICKS-aanbod voor de zomervakantie kunnen deze activiteiten wel online bekeken worden, maar alleen via het daarvoor bestemde aanvraagformulier aangevraagd worden (zie intranet).
aanvragen More info
Kunst

Van kraal tot sieraad

Maak kralen van fimoklei en rijg ze vervolgens met ijzerdraad tot een sieraad of coole sleutelhanger. Ook met oude fietsbanden kun je mooie creaties maken! (reeks van 5x)
aanvragen
Toneel & Theater

Theatervoorstelling maken

Je krijgt een 'podium' om jezelf te ontdekken en leert dat je in theater totaal vrij mag zijn. Creativiteit en zelfexpressie spelen de hoofdrol. 7+
aanvragen
Muziek

Ukelele spelen

Wie is er nou niet gek op de Hawaïaanse ukelele? Ieder kind kan het vrij snel bespelen, dankzij het kleine handzame formaat. Het vrolijke geluid zorgt trouwens ook meteen voor een vrolijk gevoel! 6+
aanvragen
Sport & Spel

Voetbal

Verbeter je schijnbewegingen en leer nieuwe moves. Verschillende vormen mogelijk zoals bijv. paaltjesvoetbal, panna, zaalvoetbal.
aanvragen
Muziek

Wereldmuziek

Ontdek van alles over Afrikaanse muziek, reggae, samba, muziek uit Latijns-Amerika maar bijv. ook over pop en rock. Je zingt, danst, klapt, beoefent instrumenten en luistert naar muziek.
aanvragen